Billiga army jackor

Stort utbud av mycket prisvärda bomber jackor. Detta är amerikanska pilot jackor som blivit populära långt utanför pilot kretsar. Vi har bomberjacka i färgerna svart, marinblå och oliv. Vi har både herr och damstorlekar (XS-3X).

bomberjacka

Denna bombarjacka är i olivfärg med blixtlås av mässing. Jackan har flera praktiska fickor samt en blixtlås ficka på vänsterarmen. Här finns även fickor för pennor.

bomber jackor

Denna bombarjacka är i svart färg med blixtlås av mässing. Jackan har flera praktiska fickor samt en blixtlås ficka på vänsterarmen. Här finns även fickor för pennor.

Bomber jackorna kan även förses med autentiska amerikanska militär märken. Exempel US Army, Special forces, amerikanska flaggan mm och du får autentiska US Army jackor. Militär märkena Sys enkelt på själv. Se bilder nedan:

amerikansk flaggaw 2, cell 1 special forces US army

LÄNKAR TILL WEBBUTIKERNA: